Door het zomerverlof bij onze leverancier eSafe kunnen er vertragingen tijdens het verzendproces optreden. Voor meer informatie, contacteer GEORGE.

Slimme pakketbrievenbus: drie systemen voor maximaal comfort

Online shoppen is populairder dan ooit. Pakketjes steeds ophalen bij het postkantoor of bij de buren, tempert het shopplezier echter behoorlijk. Dankzij een slimme pakketbox mis je nooit meer een pakje. Hiermee kan je veilig en zonder zorgen bestellingen ontvangen, ook wanneer je niet thuis bent. Uitgerust met een valklep, cijferslot of elektrisch slot, wordt elke bestelling correct afgeleverd. Welk systeem biedt soelaas voor de levering van jouw online bestellingen?

Pakketbrievenbus met valklepsysteem of (elektrisch) slot?

Pakketboxen werken aan de hand van een valklepsysteem of met een slot, waarbij je kan kiezen voor een klassiek cijferslot of een elektrische variant.

1. Valklep

Bij een valklepsysteem moet de postbode simpelweg de klep openen, de bestelling erin leggen en de klep sluiten. Het pakje valt naar beneden van zodra de klep dicht is en landt op de bodem – of het vorige pakje bij fervente online shoppers. Dankzij een slagdemping of mousse valt het postpakket zachtjes naar beneden om beschadigingen te voorkomen. Aan de hand van een sleutel kan je je pakje uit de box halen. Ook brieven ontvang je probleemloos in deze brievenbus.

✅ Leveren is kinderspel, geen gedoe met codes;
✅ Garantie op veiligheid;
❌ Ondanks mousse of slagdemping is er toch altijd een beperkt risico op gebroken items;
❌ Geen retour van bestellingen mogelijk;
❌ Beperkte grootte van pakjes.

2. Cijferslot

Bij het cijferslotsysteem heeft de koerier een code nodig die je dient in te geven bij de online aankoop in het adresveld. De bezorger opent het slot van de pakketbox en plaatst het pakje erin. Door het ingeven van de code kan je je pakje nadien collecteren. Code vergeten? Dan haal je gewoon de sleutel boven! Het cijferslot laat zowel toe pakjes te ontvangen als te retourneren. De postbode geeft de code in en haalt het pakketje eenvoudig bij je thuis op.

✅ Grotere pakketjes kunnen eenvoudig geleverd worden;
✅ Retour mogelijk;
❌ Bij elke webshop moet je de code ingeven bij de leveringsvoorkeuren en dit vergt tijd.
❌ Vroeg of laat, na ongeveer 3 à 4 jaar, moet je de batterijen vervangen van het systeem. Gelukkig is er een heel erg handige handleiding beschikbaar, ontdek ‘m hier!

3. Elektrisch slot

Wie mee wil zijn met het digitale tijdperk, kiest voor een elektrisch slot. Wanneer er op de videofoon van je pakketbrievenbus aangebeld wordt, ontvang je een oproep op je smartphone. Je kan zien wie er aanbelt en kan het elektrisch slot van op afstand openen om een pakje te laten leveren of ophalen. Of je kan de koerier een unieke, eenmalige klaviercode bezorgen om het slot van de brievenbus te openen.

✅ Retour mogelijk;
✅ Je kan zien wie er je pakketje komt leveren dankzij de videofoon;
❌ Vroeg of laat, na ongeveer 3 à 4 jaar, moet je de batterijen vervangen van het systeem. Gelukkig is er een heel erg handige handleiding beschikbaar, ontdek ‘m hier!

Ontdek welk systeem bij jouw wensen aansluit

Bij GEORGE Pakketboxen behoort advies over het type pakketbrievenbus dat bij jou past, tot de standaard dienstverlening. GEORGE stelt vragen en gaat na waarvoor je de nieuwe eSafe pakketbrievenbus voornamelijk zal gebruiken, om je optimaal te kunnen adviseren. Wanneer de box voldoet aan 80% van de besproken gevallen, heb je de ideale pakketbrievenbus gevonden.

Drie gouden regels draagt GEORGE steeds hoog in het vaandel:

  • De oplossing brengt extra ‘lusten, maar geen extra lasten’ – voldoende nut en geen onoverkomelijke extra handelingen;
  • De oplossing is ‘fool & future proof’ – werkt en blijft werken;
  • Het bedrijf achter de oplossing geeft voldoende garanties naar dienst na verkoop en toekomst

Contacteer GEORGE vrijblijvend voor meer informatie.

Scroll naar boven