Door het zomerverlof bij onze leverancier eSafe kunnen er vertragingen tijdens het verzendproces optreden. Voor meer informatie, contacteer GEORGE.

WHY - HOW - WHAT - GEORGE GEORGE Pakketboxen en eSafe Pakketbrievenbussen

WHY GEORGE?

Onze missie is om een antwoord te bieden op de last mile uitdagingen rond het afleveren van pakjes. Het gemak van de consument staat hierbij centraal, met een minimale impact op de maatschappij als doel.

WHY - HOW - WHAT - GEORGE GEORGE Pakketboxen en eSafe Pakketbrievenbussen

HOW GEORGE?

We werken nauw samen met producenten van pakketbrievenbussen, leveranciers van technologie en vooruitstrevende webshops om concrete oplossingen voor het onbemand en zorgeloos ontvangen van pakjes aan huis of op de werkvloer, in de markt te zetten.

WHY - HOW - WHAT - GEORGE GEORGE Pakketboxen en eSafe Pakketbrievenbussen

WHAT GEORGE?

We bieden een overzichtelijke en veilige webshop voor pakketbrievenbussen en pakketboxen koppelen dit aan de beste service middels een gratis online demo, plaatsing en dienst-na-verkoop, en dit voor zowel particulieren als bedrijven.

DE PARTNERS VAN GEORGE

GEORGE gelooft in de kracht van een samenwerking met onze partners om het zorgeloos pakjes aan huis of kantoor mogelijk te maken.

eSafe, een 100% Belgische producent van pakketbrievenbussen heeft er zijn missie van gemaakt om een oplossing te bieden voor elk type gebouw om brieven en pakjes 24/7 thuisgeleverd én opgehaald te krijgen. Mét oog voor design! GEORGE is trotse eSafe Preferred Partner & Installer.

SafeShops.be is de snelstgroeiende e-commerce associatie ter promotie van online shopping in België. GEORGE Pakketboxen beschikt als enigste en eerste webshop voor pakketbrievenbussen het Safeshops-kwaliteitslabel!

Op de Corda Campus staat innovatie en tech-driven op de eerste plaats, dit is dus bijgevolg dé hotspot voor bedrijven zoals GEORGE Pakketboxen! Wil je graag onze showroom bezoeken of een koffietje drinken met GEORGE? Bezoek dan de Corda campus waar het bruist van ondernemerschap!

TIP: maak eerst een afspraak. 🙂

De eSafe pakketbrievenbussen zijn getest en goedgekeurd door bpost. Voortaan ontvang je de pakjes van bpost (en de andere koerierdiensten) zorgeloos in je pakketbrievenbus van GEORGE.

GEORGE Pakketboxen en eSafe pakketbrievenbussen

GEORGE houdt van andere Belgische webshops! Met de GEORGE Gift Box zet hij graag andere webshops in de kijker, zo kan jij hun pakketjes zorgeloos ontvangen in jouw eSafe pakketbrievenbus.

De noorderburen staan bekend als fervente online shoppers, bij tal van webshops! GEORGE helpt ook om z’n Nederlandse vrienden graag om voortaan zorgeloos pakjes te ontvangen! 

Scroll naar boven