Corona-update: demo aan huis is momenteel beperkt.

Bel 0495 52 21 56 voor de mogelijkheden.

 

GRATIS DEMO AAN HUIS

Boek vandaag nog je afspraak voor een GRATIS demo aan huis. GEORGE belt je, spreekt een tijdslot met je af en komt bij je langs met de pakketbox of pakketbrievenbus die het best past bij jouw wensen. Zonder verdere verplichtingen.

Afspraak boeken

Wat anderen erover zeggen

 

pakketbrievenbussen pakketboxen George Fenix zwart

“We hadden interesse in de Dropbox Small en de Fenix Front Digital, maar eerlijk gezegd was het moeilijk kiezen. Totdat de mensen van GEORGE Pakketboxen langskwamen en niet één, maar dus beide modellen in onze tuin zetten. Ze gaven ook advies in functie van ons gebruik en de nieuwe beplanting die er zal komen. Zo werd het uiteindelijk de Fenix en zijn we zeker van onze keuze.”

Familie Loix-Philtjens / Alken
Fenix top small pakketbrievenbussen pakketboxen George Fenix zwart

“Wij hebben allebei een drukke job en in combinatie met onze twee kinderen is er dus heel weinig tijd om naar de winkel te gaan. Zelfs om in dit geval een pakketbrievenbus te kopen. GEORGE kwam langs met de Fenix Top Medium waarop ons oog was gevallen – in de sneeuw en de vrieskou nota bene. Het model was direct goedgekeurd, maar gelukkig konden we thuis met behulp van de kleurenwaaier ook de juiste kleur kiezen. De versie in antraciet bleek perfect bij onze ramen en deuren te passen!”

Familie Van den Born-Dethier / Zonhoven
Fenix front pakketbrievenbussen pakketboxen George Fenix zwart

“Ik ben soms wel een tijdje onderweg van en naar mijn werk, dus het aanbod van GEORGE om vrijblijvend een demo aan huis te geven, was zeer welgekomen. We werden zeker niet gepusht om te kopen, maar mijn vrouw was dadelijk overtuigd van het design. En we konden meteen ook het bijpassende huisnummer kiezen, dankzij de stalen die ze bijhadden. Makkelijker kan haast niet!”

Rudy Wouters / Herentals