Levering en Uitvoering

Risico

Onze verzendingen gebeuren steeds op ons risico. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om goederen die onderweg verloren gaan.

Waar?

 • Elke bestelde pakketbrievenbus of pakketbox wordt standaard en bovendien gratis verzonden naar het door jou bij je bestelling aangegeven adres binnen de Benelux.
 • Mocht je dit toch wensen, dan kan je in het overzicht van de winkelmand ook kiezen voor ‘Afhaling’. In dat geval ben je welkom op ons adres in de Kempische Steenweg 311 bus 2.13, 3500 Hasselt, België.

Tip bij afhaling: in de navigatie geef je ‘Research Campus’ in (zonder huisnummer), 100 m verder parkeren op de ‘Visitors’ (bezoekers) parking en aanmelden aan de receptie in het hoofdgebouw 1 of bel +32 (0)495 52 21 56.

Wanneer?

 • Je mag levering van je pakketbrievenbus of pakketbox verwachten binnen de hieronder aangegeven termijn, vanaf ontvangst van de betaling:
  Kleur Mat Zwart (standaard): 1 week
  Standaard RAL-kleur (optioneel): 4 weken
  Vrije keuze RAL-kleur (optioneel – op aanvraag): 8 weken
 • We houden je via telefoon en/of e-mail op de hoogte van de precieze leverdatum.

Door wie?

 • Leveringen gebeuren door TNT.
 • We vragen je om op de afgesproken leverdatum aanwezig te zijn op het leveradres en via het opgegeven telefoonnummer bereikbaar te zijn zodat je de goederen in ontvangst kunt nemen. Je mag hiervoor uiteraard ook een gemachtigde aanstellen.

Plaatsing?

 • Belangrijk: levering staat NIET gelijk aan plaatsing of installatie van de pakketbrievenbus of pakketbox. Maar ook dit kan GEORGE uiteraard voor jou doen. Hiervoor verwijzen we je graag naar onze extra (bij te betalen) service ‘Installatie door GEORGE‘.

Wat bij problemen?

 • Als we niet tijdig kunnen leveren, verwittigt GEORGE je altijd voor het verstrijken van de voorziene leveringstermijn. Als we dit niet doen, kan je kosteloos afzien van je bestelling. In dat geval betalen wij je uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding terug.
 • Indien de door ons geleverde goederen tijdens het transport werden beschadigd, niet overeenstemmen met de artikelen die op de leveringsbon vermeld staan of niet overeenkomen met de artikelen die je had besteld, moet je dit zo snel mogelijk en zeker binnen de 3 dagen melden en de artikelen naar ons terugsturen binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst.
 • We kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor enige gevolgschade wegens laattijdige levering of niet-levering door de transporteur die de onderneming heeft aangesteld. Onze aansprakelijkheid blijft in dergelijke gevallen beperkt tot de waarde van de artikelen waarvan wordt aangetoond dat ze niet door de klant werden ontvangen.

Terugzenden?

TERUG NAAR DE WEBSHOP