Fenix front digital pakketbrievenbus

GEORGE 4Life

Met GEORGE 4Life geniet je vandaag al van een design brievenbus voor pakjes en kan je meegroeien met de veranderende behoeften of de nieuwe technologie van morgen.

Start vandaag
Fenix front digital pakketbrievenbus

GEORGE 4 Life. Dat is vandaag al genieten van zorgeloos pakjes ontvangen bij je thuis. En bovendien verzekerd zijn voor de toekomst. Als eigenaar van een GEORGE pakketbox of pakketbrievenbus kan je immers altijd jouw bestaande model upgraden of omschakelen naar de nieuwste GEORGE-generatie.

Nu al slim

Jouw GEORGE pakketbox of pakketbrievenbus is nu al slim, want voorzien van een digitaal slot of een valklepsysteem voor het beveiligd ontvangen van pakjes. Maar GEORGE zal het jou in de toekomst nóg makkelijker maken om pakjes bij je thuis te ontvangen (en trouwens ook te versturen).

GEORGE voucher sample
Morgen nog slimmer (of groter)
GEORGE Favicon

De GEORGE pakketboxen en pakketbrievenbussen zullen nog intelligenter worden en zich integreren in jouw smart home van morgen. Of misschien verandert jouw online shoppinggedrag wel en heb je op een dag nood aan een groter exemplaar om al die pakjes in te ontvangen?