GEORGE, de eerste (en nog steeds de enige) webshop voor pakketbrievenbussen met het SafeShops-kwaliteitslabel

SafeShops label door GEORGE Pakketboxen.be

Update januari 2021

Nog nooit hebben de Belgen bij de overheid zoveel klachten ingediend over webshops. De piek is zowel bij buitenlandse als bij Belgische websites merkbaar. Lees hier het artikel in De Tijd. elukkig is er GEORGE, de eerste (en nog steeds de enige) webshop voor pakketbrievenbussen met het SafeShops-kwaliteitslabel!

 


 

Dat we meer online aankopen, betekent ook dat we meer pakjes geleverd krijgen. En omdat de meeste mensen nog altijd het liefst hun pakjes thuis bezorgd krijgen, kiezen ze voor een brievenbus voor pakketten aan huis. GEORGE pakketboxen.be trekt ten volle de online kaart. Dat doen ze met een leuke en overzichtelijke, maar vooral ook veilige online webwinkel. Lees hier hoe GEORGE het SafeShops-kwaliteitslabel behaalde. Maar ook welke voordelen dit inhoudt voor jou als consument.

Over SafeShops …

SafeShops is een vzw die online shopping in België promoot. Aan de oorsprong liggen bekende webshops zoals Sunweb.be, Vente-Exclusive.com en Coolblue. De organisatie werkt echter volledig autonoom. Zo kent ze kwaliteitslabels toe aan webshops die de garantie bieden dat ze volledig in orde zijn met de geldende e-commerce wetgeving.

Het SafeShops-kwaliteitslabel toont aan jou als consument dat de webshop in kwestie juridisch betrouwbaar en dus veilig is. Het label staat met andere woorden voor betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit. Pakketboxen.be verkreeg het label in mei 2018. De webwinkel van GEORGE is daarmee de eerste (en vooralsnog ook de enige) in zijn branche.

SafeShops en GEORGE Pakketboxen

Wat houdt het SafeShops-label concreet in?

Specifiek zegt het kwaliteitslabel van SafeShops dat de webshop van GEORGE voldoet aan 21 punten. Enkele hiervan kan je hieronder terugvinden.

De website en webshop van GEORGE Pakketboxen.be:

Wat zijn jouw voordelen?

Voor jou als klant zijn er wel wat voordelen verbonden aan het SafeShops-kwaliteitslabel. Dankzij dit keurmerk ben je eerst en vooral zeker dat de webshop van GEORGE uitermate betrouwbaar is. Daarnaast wordt alle informatie transparant aangeboden op de website. Er zitten dus geen addertjes onder het gras: alles staat zwart op wit neergeschreven. Je weet dat je met de juiste partij in zee gaat om jouw pakketbox, pakketbrievenbus of brievenbus voor pakjes van de fabrikant eSafe online aan te kopen.

Webshop GEORGE Pakketboxen.be

Hoe heeft GEORGE Pakketboxen het label verkregen?

Om het label te verkrijgen, heeft GEORGE een verificatieprocedure en een checklist van een 40-tal bladzijden doorlopen. Een onafhankelijk juridisch bureau, namelijk Sirius Legal, controleerde vervolgens dat alles in orde was. De website, de webshop, de procedures alsook de informatievoorziening werden grondig gescreend. Alles moet immers conform de Belgische e-commerce wetgeving zijn. Zo wordt de online consument het best beschermd. In het geval van GEORGE Pakketboxen moest er slechts één kleine detail aangepast worden om ‘in eerste zit’ het SafeShops-kwaliteitslabel te behalen. En aangezien SafeShops sinds 2014 erkend is als een nationaal kwaliteitslabel voor heel Europa, mag GEORGE Pakketboxen ook het Europese EMOTA-veiligheidslabel dragen. Dit betekent dat de webshop van GEORGE ook buiten België als veilig wordt beschouwd.

Wat zegt GEORGE?

Voor GEORGE was het behalen van het SafeShops en EMOTA veiligheidslabel een logische stap in de richting van de verdere professionalisering van de webshop voor eSafe pakketbrievenbussen. “Maar vooral willen we elke mogelijke twijfel of eventueel pijnpunt bij onze klanten wegnemen”, aldus de zaakvoerder: “Een veilige website, volledige transparantie en geijkte procedures zoals SafeShops die voorschrijft vormen hiervoor de basis. Kiezen voor GEORGE om je eSafe brievenbus voor pakjes te kopen, betekent kiezen voor veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit in service”.

De echtheid van het SafeShops-kwaliteitslabel door GEORGE Pakketboxen.be kan je hier controleren.

NAAR DE WEBSHOP

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.