Waar laat jij dit eindejaar je pakjes leveren? Goed voornemen-tip

Het eindejaar staat natuurlijk in het teken van shoppen. Maar waar laat jij al jouw pakjes tijdens deze eindejaarsdagen leveren? Op het werk of bij je thuis? Of bij de buren of in een afhaalpunt? Eén ding staat vast: de online winkels en de pakketbezorgers hebben het deze dagen hondsdruk. En helaas loopt er dan wel eens wat mis: pakjes die de hoek van een of ander sorteercentrum verloren geraken, koeriers die zelfs de tijd niet meer hebben om het pakje af te leveren en dan maar gewoon meteen het afwezigheidsbriefje in je brievenbus stoppen, al die cadeautjes voor Kerstavond die dus niet op tijd onder de Kerstboom zullen liggen, … en de help desks van de online shops weten in veel gevallen evenmin wanneer je pakje arriveert.

 

Pakjes ontvangen

Pakjes ontvangen: welke oplossing voorziet de consument?

Klachten op het web

Het volstaat even op internet te surfen hoe ernstig het probleem is. Het regent deze dagen dus niet enkel buiten, maar vooral in pakjesland: klachten!

Op het web regent het klachten van niet of te laat geleverde pakjes.

Levering pakjes: welke alternatieven?

Nochtans zijn er vandaag voldoende alternatieven verkrijgbaar om wél een vlotte levering van pakjes te garanderen: van pakketautomaten tot pakketboxen of pakketbrievenbussen aan huis. De noodzaak om dergelijke onbemande afleverpunten te omarmen zullen jaar op jaar groeien, samen met de populariteit van online shoppen.

Goed voornemen-tip

Waar laat jij dus je pakjes leveren in 2018? Hier alvast een goed voornemen-tip: in een eSafe pakketbrievenbus of een pakketbox van GEORGE!

NAAR DE WEBSHOP

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.