Groot order voor GEORGE Pakketboxen

GEORGE Pakketboxen.be - Op De Koopman, Bree

GEORGE Pakketboxen, de Hasseltse start-up van Stefan Vanluyten, heeft zopas een mooi order van 77 brievenbussen… in de bus gekregen. Alle 77 wooneenheden van het nieuwbouwproject Op de Koopman in Bree worden voorzien van dezelfde design brievenbus van de fabrikant eSafe die speciaal is ontworpen om pakjes te kunnen ontvangen.

GEORGE is een bedrijf dat diverse modellen van brievenbussen aanbiedt. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze –in tijden van e-commerce- pakjes van alle maten en gewichten op een veilige manier kunnen ontvangen. Zaakvoerder Stefan Vanluyten kiest bovendien modellen uit die qua design in het oog springen.

Buurtconcept

werfbord Op De Koopman - Bree

De start-up kan rekenen op een ruime interesse, maar heeft nu een eerste grote vis aan de haak geslagen. Projectontwikkelaars Veerle en Raf Custers, die Op de Koopman in Bree 77 nieuwbouwwoningen zullen optrekken, gaan voor elke woongelegenheid een pakketbox van de fabrikant eSafe installeren. “Het is duurzaam, zorgt voor harmonie in de straat en gaat mee met de tijd”, zo verklaart Veerle Custers de keuze voor de nieuwe soort brievenbussen. “Precies de waarden die we met ons buurtconcept willen uitstralen.”

Duidelijke toekomstvisie

GEORGE Pakketboxen - Op De Koopman, buurtconcept

Stefan Vanluyten is uiteraard in zijn nopjes met de bestelling: “Het is dankzij klanten met een duidelijke toekomstvisie dat ons jonge bedrijf kan groeien. Het staat buiten kijf dat we met deze formule aan het begin zijn van wat straks de trend wordt.”

(Deze zaterdag 13 oktober van 13u tot 17u en zondag 14 oktober van 10u tot 17u kunnen geïnteresseerden in de Sportlaan in Bree kennismaken met het woonerf en de pakketbrievenbussen.)

BRON: Kurt Meers, Made in Limburg

Lees het volledige artikel op de website van Made In Limburg.

Foto’s: Bart Lens Architecten, Hasselt – Op De Koopman, Bree

Ontdek de brievenbus van dit project

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.