GEORGE Pakketboxen doet mee met de 7 Sleepless Shopping Nights

7 sleepless shopping nights

Wat zijn de 7 Sleepless Shopping Nights?

De 7 Sleepless Shopping Nights zijn het jaarlijkse topevenement ter promotie van online shopping. Gedurende 7 nachten, van 21 tot en met 28 april, verwennen om en bij de 100 webshops je met exclusieve kortingen en aanbiedingen, die enkel tijdens de 7 nachten geldig zijn. Je vindt er alles: van reizen over textiel en juwelen, tot decoratie en vrije tijd… Maar dus ook de eSafe pakketbrievenbussen en pakketboxen van GEORGE.

GEORGE Pakketboxen tijdens de 7 Sleepless Shopping Nights

Al dat nachtelijk shoppingplezier brengt uiteraard de nodige pakjes met zich mee. En die moeten straks allemaal geleverd worden – en dan nog liefst aan huis. Daarom doet GEORGE Pakketboxen met veel plezier mee aan deze 7 slapeloze nachten. Wil je weten wat de aanbieding van GEORGE Pakketboxen is tijdens de 7 Sleepless Shopping Nights? Surf dan tijdens het event naar de partnerpagina van GEORGE  en ontdek er de unieke aanbieding.

Voor één keer wenst GEORGE je veel slapeloze nachten!

PS: Wist je dat alle deelnemende webshops (dus ook GEORGE en pakketboxen.be) lid of kandidaat-lid zijn van SafeShops.be? Dat betekent dat ze voldoen aan alle wettelijke en ethische vereisten, dat ze jouw privacy en consumentenrechten respecteren en dat jij bij SafeShops.be terecht kan, als je vragen of klachten hebt.

NAAR DE WEBSHOP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.