Zo mis je de straffe aanbieding van GEORGE Pakketboxen tijdens de Dag van de Webshop niet

Stip het weekend van vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 november 2017 alvast aan in je agenda, want dan is het Dag van de Webshop. Meer dan 200 Belgische webshops stunten dan met een straffe aanbieding en dus ook GEORGE Pakketboxen.

Dag van de Webshop (zie website) is in feite een weekendevent en dit initiatief kan je zien als een leuke ontdekkingstocht doorheen het Belgische e-commerce landschap. Zowel grote en bekende webshops (waaronder klinkende namen zoals Brantano, Dreamland en Gamma), maar zeker ook de kleinere, gespecialiseerde webshops nemen eraan deel. De meeste deelnemende webshops verbinden zich ook tot een speciale aanbieding die enkel dan geldig is.

GEORGE Pakketboxen tijdens Dag van de Webshop

Aangezien al die pakketjes straks ook geleverd moeten worden (en volgens diverse studies heeft 8 op de 10 consumenten het pakketje nog altijd het liefst thuis geleverd), doet GEORGE met veel plezier mee met dit online feest. Dus, wil je weten hoe je de straffe aanbieding van GEORGE Pakketboxen tijdens de Dag van de Webshop niet mist? Surf tijdens het eerste weekend van november naar de partnerpagina van GEORGE  en ontdek er de unieke aanbieding. Wil je de aanbieding in avant-première ontvangen? Schrijf je dan in, bovenaan op de website van Dag van de Webshop. Net voor de dag zelf krijg je dan alle aanbiedingen via e-mail toegestuurd. Veel shoppingplezier!

NAAR DE WEBSHOP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.