eSafe pakketbox Shopperbox wint de Dobbit Innovation Award 2017!

De Shopperbox uit de collectie van pakketboxen.be

Yes, we have a winner! Again! Nadat de Fenix-pakketbrievenbus uit de eSafe collectie van pakketboxen.be de prestigieuze Red Dot Design Award won, is het nu aan deShopperbox pakketbox om met een prijs aan de haal te gaan. De Shopperbox van fabrikant eSafe is een pakketbox en pakketbrievenbus in één en won onlangs de Dobbit Innovation Award. Dat betekent dat hij in 2017 een jaar lang het label ‘Dobbit Best Choice’ mag dragen in de categorie ‘ijzerwaren’.

Pakketbox en pakketbrievenbus in één

De eSafe Shopperbox is in feite een pakketbox én een pakketbrievenbus in één. Dat komt omdat hij is voorzien van een afsluitstuk voor de sleuf van de post. Dat afsluitstuk kan je makkelijk demonteren of daarna opnieuw monteren met behulp van de vier bijgeleverde vleugelmoeren. Net zo handig wanneer je de box door het jaar heen als pakketbox wilt gebruiken, maar tijdens je verlof bijvoorbeeld als extra brievenbus waarin je de overflow aan post kunt ontvangen. In de eSafe Shopperbox kunnen dus niet enkel pakjes, maar dus ook brieven en andere post. Of toch weer niet, en dan schroef je de afdekklep er gewoon weer op.

Met of zonder post?

Het grote voordeel wanneer je de Shopperbox enkel voor pakjes gebruikt, is dat je de box eigenlijk eender waar kunt ophangen. Het is te zeggen: je bent dan niet verplicht je te houden aan de postwetgeving. Lees hierover meer in onze blog “Wat zegt de wet over mijn pakketbrievenbus of pakketbox?”

Terug naar de Dobbit-wedstrijd

Voor de Dobbit Innovation Awards waren er in totaal 64 genomineerden en de deelnemende Doe-Het-Zelf-producten werden ingedeeld in 8 categorieën. Elke categorie werd aan de Dobbit-kijkers en -lezers voorgelegd, waarna het publiek kon stemmen via sms. Het product met het grootste aantal stemmen binnen de categorie mag één jaar lang het Dobbit Best Choice label dragen, en in de categorie ijzerwaren is dit dus de eSafe Shopperbox uit het gamma van pakketboxen.be geworden. Driewerf hoera!

NAAR DE WEBSHOP

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.